Dieren gedijen buiten het beste. Waarom? Omdat ze direct in contact zijn met de aarde en ongefilterd zonlicht krijgen.
Veel huisdieren brengen de meeste tijd binnenshuis door. Net als veel mensen overigens, zijn ze dan losgekoppeld van de stroom vrije elektronen die in overvloed aanwezig zijn op het aardoppervlak.
De stroom vrije elektronen van de aarde is essentieel voor in balans brengen van de biologische klok, hormooncycli en fysiologische ritmes.
Een veel voorkomend voorbeeld van gestreste of zieke dieren is dat ze gaan graven in de vloerbedekking of vloer van de kamer. Ze proberen dichter bij de aarde te komen.
Als je ze buiten laat, zullen ze hetzelfde gaan doen.
Als een kat of hond ziek is, zal je ze vaak buiten onder een struik vinden waar ze een gat hebben gegraven om in te rusten
Er is een verband tussen het gebrek aan direct contact met de aarde en veel voorkomende ontstekingsaandoeningen zoals artritis, allergieën, hartaandoeningen, diabetes, spijsverteringsstoornissen, hormonale onevenwichtigheden, vermoeidheid, angst, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, pijn en andere.
Het advies is om je huisdier zoveel mogelijk buiten te laten aarden.
En als het te koud is kan een geaarde stoeltopper gebruikt worden. Leg de stoeltopper in de mand of op het favoriete plekje van je liefste huisdier.
Onze stoere kater Marijn is, nu het kouder is veel meer binnen en ligt uitgebreid te slapen op de geaarde stoeltopper.
Het geleidende materiaal in de stoeltopper is roestvrijstaal en de stof is gemaakt van stevig canvas. Met de geleidende aansluitdraad, bevestigt in de kunststof aardestekker maakt de aardestekker alleen contact met de randaarde van het geaarde stopcontact.
Naast de stoeltopper hebben we ook een aardingsmat speciaal voor dieren, gemaakt van 100%milieuvriendelijk en recyclebare TPE, een technische rubbersoort. Bestand tegen zeer actieve gravers 😉
Het is verbazingwekkend hoe eenvoudig iets als contact met de aarde een verschil kan maken.
Voor mens en dier.
Blijf gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼
Meer lezen?
https://earthinginstitute.net/a-veterinarian-perspective-o…/
https://www.earthingnederland.nl/boek-Earthing
Geen reacties gevonden.